Mikä on olutkoulu?

Oletko IPA-friikki tai vannoutunut lagerfani? Juotko kaikkea, mikä vaahtoaa vai suhtaudutko olueen varauksella? Niin tai näin, saat oluen nauttimisesta enemmän irti, kun opit lisää siitä, miksi olut tai juuri tietty oluttyyppi maistuu – tai ei maistu. Myös tiskillä yllät parempiin suorituksiin, kun osaat kuvailla mieltymyksiäsi. Tässä auttavat Lehtori Korpisen oluen perusopinnot ja erityisesti kuuluisat olutvivut. Mikä mukavinta, koulun jälkeen tuopin tilaamisen voi laskea jatko-opiskeluksi. Olutkoulu on uusi ja viihdyttävä tapa tutustua olueen. Olutkoulu on muutakin kuin vain tasting. Koulussa on hauskaa ja mukaan jää muutakin kuin kankkunen.

Tällä hetkellä Lehtori Korpinen opettaa luokkia 1 ja 2. Ekalla luokalla perehdytään perusasioihin ja tutustutaan olutvipuihin, kakkosluokalla mennään jo astetta pidemmälle. Oluen nautiskelu kuuluu tietenkin kaikilla luokilla opetussuunnitelmaan.